سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد تاکید کرد؛ سرعت بخشیدن به اجرای فاز یک خط سه قطارشهری | قرارگاه نیروی کار خود را به ۲۰۰۰ نفر افزایش دهد

  • کد خبر: ۸۳۹۹۰
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
شهردار مشهد تاکید کرد؛ سرعت بخشیدن به اجرای فاز یک خط سه قطارشهری | قرارگاه نیروی کار خود را به ۲۰۰۰ نفر افزایش دهد
شهرمشهد الرضا (ع) با اشاره به اولویت مدیریت شهری بر راه اندازی فاز یک خط سه قطار شهری، گفت: بر این اساس از قرارگاه خاتم الانبیا (ص) می‌خواهیم فعالیت در این بخش را سرعت داده و با تمام توان آن را اجرا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرمشهد الرضا (ع) با اشاره به اولویت مدیریت شهری بر راه اندازی فاز یک خط سه قطار شهری، گفت: بر این اساس از قرارگاه خاتم الانبیا (ص) می‌خواهیم فعالیت در این بخش را سرعت داده و با تمام توان آن را اجرا کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید عبدالله ارجائی در دیدار با سید حسین هوش السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) که با حضور رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر و معاون عمران حمل ونقل و ترافیک شهردار انجام شد با تقدیر از اقدامات قرارگاه، افزود: در راستای کاهش ترافیک در هسته مرکزی شهر و اتصال خطوط قطار شهری به حرم مطهر برای خدمات رسانی بهتر به زائران و مجاوران، اولویت ما بهره برداری از ۵.۲ کیلومتر از خط سه حد فاصل میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا (ع) است.

وی اضافه کرد: براین اساس از قرارگاه خاتم الانبیا (ص) که اجرای خطوط قطارشهری را برعهده دارد می‌خواهیم تا بر این موضوع تمرکز داشته و زمانبندی مشخصی را برای بهره برداری از این بخش از خط سه مشخص و اعلام کند.

شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع) با بیان اینکه مدیران مجموعه قرارگاه در مشهد اعلام کرده اند که ظرفیت انجام کار تا سقف ۸۰۰ میلیارد تومان را در سال دارند، اظهارکرد: ما آمادگی داریم تا حجم کار را تا مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم و از قرارگاه نیز می‌خواهیم در چهارچوب این مبلغ، کار را تعریف و اجرا کنند.

ارجائی تصریح کرد: پیشنهاد می‌دهیم کمیته‌ای با حضور معاون حمل ونقل وترافیک و معاون مالی و پشتیبانی شهرداری به همراه نماینده‌ای از قرارگاه تشکیل و مدل‌های جدید تامین مالی را شناسایی کنند تا به صورت لایحه‌ای به شورای اسلامی شهر ارائه دهیم.

وی به پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان اشاره و خاطرنشان کرد: قرارگاه به گونه‌ای برنامه ریزی کند تا باقی مانده این پروژه به سرعت اجرا و آماده بهره برداری شود.

شهردارجهان شهرمشهد الرضا (ع) ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌هایی که بر تسریع در اجرای آن تاکید داریم، چپ گرد غیر همسطح پیامبر اعظم (ص) است؛ زیرا اکنون مردم مجبور هستند برای دور زدن یک مسیر حدود ۶ کیلومتری را به صورت رفت وبرگشت طی کنند.

ارجائی با اشاره به فعالیت ۱۲۰۰ نیروی کارگری در پروژه‌های شهرداری که توسط قرارگاه خاتم الانبیا (ص) درحال اجرا است، گفت: یکی از اولویت‌های ما ایجاد اشتغال است، لذا از قرارگاه درخواست داریم تا با فعال کردن بیشتر کارگاه‌ها نیرو‌های فعال در آن را به ۲۰۰۰ نفر افزایش دهند.

تعطیلی پروژه‌ها خط قرمز قرارگاه خاتم الانبیا (ص) است

سردارسید حسین هوش السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) نیز در این دیدار با اشاره به اینکه شهرداری مشهد در حوزه خطوط مترویی بعد از تهران در کشور پیشرو است و حتی در بحث تجهیزات کارگاهی و نحوه اجرا در کنار تهران قراردارد، اظهارکرد: اکنون دو دستگاه حفار به همراه ۱۲۰۰ نیروی انسانی در کنار سایر تجهیزات در مشهد فعال هستند.

وی افزود: برای پیشبرد و تسریع اجرای پروژه‌ها در مشهد به حمایت و پشتیبانی شهرداری نیازمندیم و آمادگی سرعت بخشیدن به کار و بالابردن سقف فعالیت‌ها را داریم.

هوش السادات ادامه داد: همینجا اعلام می‌کنیم که خط قرمز قرارگاه خاتم الانبیا (ص) تعطیل شدن فعالیت پروژه‌ها در مشهد است و برهمین اساس اجازه نمی‌دهیم کار در پروژه‌های درحال اجرا تعطیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->